Струга

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 20. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.368 тестирања, при што се регистрирани 178 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 19. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.397 тестирања, при што се регистрирани 140 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 19. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 19-ти септември 2020 година, во 01:00 часот, полициски службеници од ОВР Кичево ги лишиле од слобода 34-годишниот Н.Д. и 23-годишниот Ј.Т., повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во интерес на правовремено и точно информирање на населението кое живее на подрачјето на општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.545 тестирања, при што се регистрирани 144 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 17-ти септември 2020 година, во 12:10 часот на улицата „Пролетерски бригади“ во Струга, 27-годишниот Е.Д. од струшкото село Лабуништа го нарушил повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.674 тестирања, при што се регистрирани 186 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 17. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 16-ти септември 2020 година, околу 13:00 часот на улицата „Маршал Тито“ во Струга, 56-годишниот А.Ш. од струшкото село Велешта го нарушил јавниот повеќе...
Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Новиот министер за транспорт и врски Благоја Бочварски, денеска најави доизградба на автопатот Охрид-Кичево, како и изградба и реконструкција на повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 16. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.721 тестирања, при што се регистрирани 163 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...