Ретки болести 2020

Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во сабота, на 29-ти февруари 2020 година, со почеток во 12:00 часот, на Градскиот плоштад во Охрид ќе се одржи централниот настан за одбележување на повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“, учениците од ОУТУ „Ванчо Питошески“, секој ден од месец февруари се едуцираа за ретките повеќе...
Избор Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Синоќа во ОУ „Григор Прличев“ во Охрид се одбележа Денот на ретките болести. Гордана Лолеска од Здружението на лица ретки болести „Живот со повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 25. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 21. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе повеќе...