Избори 2020

Избор Избори 2020 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Потребно е воспоставување концепт на обнова која ќе донесе коренити реформи, квалитет и мотивација во културата, порача на денешната прес конференција повеќе...
Избор Избори 2020 ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Ги повикувам граѓаните масовно да излезат на гласање, да не се плашат за своето здравје затоа што ние се погриживме да ги снабдиме сите избирачки одбори повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Заменичката на претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска беше во работна посета во Охрид каде повеќе...
COVID-19 ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2020 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – До полноќ кога истече рокот, до Општинската изборна комисија во Охрид пристигнале 241 барање за гласање од лица со хронични болести и 33 од лица со повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во економскиот дел приоритет даваме на малите и средни претпријатија, а акцент ставивме на определени економски гранки, како производството на храна, повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Основна заложба, визија и цел на ВМРО-ДПМНЕ со проектот Обнова е социјална грижа и заштита на ранливите категории граѓани, порача на денешната прес повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Следејќи ги изјавите на самонаречените „големи партии“ во последниве неколку дена и нивниот топло-ладно однос во врска со уцената која доаѓа од ДУИ повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2020 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Од 89 избирачки места во Охрид на кои ќе се гласа во среда, 15-ти јули, на предвремените парламентарни избори, 20 се преместени заради почитување на повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Обновата е нашата визија за промена на тешката реалност во која живее секој граѓанин. Обнова која ќе донесе повеќе за секого и промени кои ќе ја направат повеќе...
Избор Избори 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Не се сите исти, има чесни и посветени вработени во администрацијата на локалната самоуправа и вработените во јавните претпријатија кои секојдневно повеќе...