COVID-19

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 30. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 922 тестови, при што се регистрирани 163 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 29. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 1.261 тестови, при што се регистрирани 148 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 29. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Комисијата за заразни болести на денешниот состанок констатираше дека има зголемување на бројот на позитивни случаи на Covid-19 во однос од минатата повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 28. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 1.101 тестови, при што се регистрирани 168 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 27. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 24.06 до 26.06.2022 година), направени се 2.880 тестови, при што се регистрирани 180 нови случаи на Covid-19, повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 23. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 777 тестови, при што се регистрирани 93 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 21. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 1.067 тестови, при што се регистрирани 91 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 20. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 17.06. до 19.06.2022 година), направени се 1.972 тестови, при што се регистрирани 81 нови случаи на Covid-19, повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 772 тестови, при што се регистрирани 72 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 14. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 983 тестови, при што се регистрирани 66 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...