COVID-19

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.016 тестирања, при што се регистрирани 25 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје Избор ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 10. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 28 прекршоци за повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 10. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 429 пациенти позитивни и суспектни на повеќе...
COVID-19 Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од 23:00 часот на 9-ти мај 2021 до 05:00 часот на 10-ти мај 2021 година, констатирано е дека 22 лицa не ја почитувале забраната за движење. Во текот на повеќе...
COVID-19 Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Главниот координативен кризен штаб го прифати предлогот на Комисијата за заразни болести за намалување на рестриктивните мерки. Врз основа на повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 9. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.993 тестирања, при што се регистрирани 135 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 436 пациенти позитивни и суспектни на повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 34 прекршоци за повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 9. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од 23:00 часот на 8-ми мај 2021 до 05:00 часот на 9-ти мај 2021 година, констатирано е дека 5 лицa не ја почитувале забраната за движење. Во текот на повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 8. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 3.108 тестирања, при што се регистрирани 198 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...