COVID-19

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 14-ти до 16-ти октомври 2022 година), направени се 953 тестови, при што се регистрирани 80 нови случаи на Covid-19, повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 14. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 629 тестови, при што се регистрирани 70 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 13. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 657 тестови, при што се регистрирани 53 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 12. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 278 тестови, при што се регистрирани 28 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 7-ми до 9-ти октомври 2022 година), направени се 871 тестови, при што се регистрирани 72 нови случаи на Covid-19, повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 7. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 529 тестови, при што се регистрирани 56 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 6. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 644 тестови, при што се регистрирани 55 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 5. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 695 тестови, при што се регистрирани 65 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 4. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 745 тестови, при што се регистрирани 75 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 3. октомври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 30-ти септември до 2-ри октомври 2022 година), направени се 976 тестови, при што се регистрирани 108 нови случаи на повеќе...