Корона Прашалник

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на полесно следење на препораките за спречување на ширењето на Коронавирусот, OhridPress постојано Ви објавува интересни содржини за охриѓани повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на полесно следење на препораките за спречување на ширењето на Коронавирусот, OhridPress постојано Ви објавува интересни содржини за охриѓани повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник
Охрид, 21. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник ТОП ВЕСТИ
Охрид, 18. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник
Охрид, 17. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник
Охрид, 16. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава Избор Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...