Сите во Охрид

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Култура Охрид Охрид навечер Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 4. август 2020 (ОХРИДПРЕС) – За нив велат дека се вистински охридски бенд – по срце и душа и дека најдобро го отсликуваат сензибилитетот и музиката која се негува во овој град повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 30. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – По видеото кое ги прикажува убавините на Љубаништа и Св. Наум, во Facebook групата Патувања низ Македонија деновиве е објавено уште едно прекрасно видео, повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 26. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во Facebook групата Патувања низ Македонија деновиве е објавено прекрасно видео кое ги прикажува убавините на Љубаништа и Св. Наум. Видеото е објавено на повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја започнуваат повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 6. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 5. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 3. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја повеќе...