Ретки болести 2021

Здравје Избор Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. октомври 2021 (ОХРИДПРЕС) – Светот денес го одбележува Меѓународниот ден за подигање на свесноста за лицата заболени од Кабуки синдром. Да ги дознаеме предизвиците и проблемите повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 18. октомври 2021 (ОХРИДПРЕС) – Гордана Лолеска, главниот „виновник“ за кампањата „Ги запознаваме ретките болести“, која идната година ќе ја има четвртата сезона, ги најави новите 28 повеќе...
Здравје Избор Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 1. октомври 2021 (ОХРИДПРЕС) – Светот денес го одбележува Меѓународниот ден за подигање на свесноста за лицата заболени од Болеста на Гоше. Да ги дознаеме предизвиците и проблемите со кои повеќе...
Здравје Избор Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Светот денес го одбележува Меѓународниот ден за подигање на свесноста за лицата заболени од Хронична миелоидна леукемија. Да ги дознаеме предизвиците повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Ретки болести 2021 Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид/Струга, 4. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Продолжуваат бројните активности за зголемување на видливоста и помош на лицата со ретки болести. Се’ побројни се Амбасадорите на овие лица, повеќе...
Избор Охрид Ретки болести 2021 Струга ТОП ВЕСТИ
Струга, 2. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Под мотото „Весламе за ретките“, по втор пат, струшките кајакари, ентузијасти и поддржувачи на лицата со ретки болести, во сабота на 4-ти септември повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 1. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Младиот охридски херој – пливачот Марко Пејчиноски, во сабота на 4-ти септември повторно ќе плива во водите на Охридското Езеро, овој пат во повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 25.август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Најновиот подвиг на младиот охридски херој – пливачот Марко Пејчиноски е одложен за 4-ти септември. Како што претходно објавивме, Пејчиноски на празникот повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Првата дама на Република Македонија, проф. д-р Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на македонскиот претседател Стево Пендаровски е дел од тимот на проектот повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Ретки болести 2021 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Продолжуваат подвизите на младиот охридски херој – пливачот Марко Пејчиноски. – На празникот Голема Богородица, 28-ми aвгуст, Марко пред повеќе...