Забава

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид, април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како најбрзо повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како најбрзо повеќе...
COVID-19 Забава Избор Свет ТОП ВЕСТИ
Даблин, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Ирскиот рок бенд U2 донираше 10 милиони долари во фондот за борба против коронавирусот во Ирска. Парите ќе се искористат за поддршка на здравствените повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни охриѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник На кафе со... Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охридските музичари креативно го искористија карантинот и направија вистинско ремек дело на темата „Bohemian rhapsody“ на легендарните Queen. Песната е дело на повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни охриѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
COVID-19 Забава Избор ТОП ВЕСТИ
Вашингтон, 7. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Лејди Гага најави хуманитарен концерт со кој ќе се соберат пари за фондациите и здравствените работници кои се борат со коронавирусот. Поп пејачката повеќе...