Забава

Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот активист за правата на лицата со ретки болести Гордана Лолеска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. повеќе...
Забава Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 4. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Распишан е конкурсот за доделувањето на наградата „Милан Младеновиќ“ 2022. Конкурсот трае од 01.05. до 31.05.2022 година. Ова претставува одлична можност повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 4. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот охридски музичар Јовица Каралиевски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музиката е она по што повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Мартина Блажеска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Таа е млада охриѓанка со блескав музички талент, оформен повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 29. април 2022 (ОХРИДПРЕС) – Мартина Петреска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Mладата и надежна каратистка од Охрид, Мартина повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 28. април 2022 (ОХРИДПРЕС) – Каратистот Дејан Чолески е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Чолески е тренер во карате клубот „Чоле повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. април 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот охридски стоматолог, д-р Беби Ласовски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Уште од април 1993 повеќе...
Забава Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. април 2022 (ОХРИДПРЕС) – Александар Петрески, музичарот со потекло од Охрид кој живее и работи во Германија, продолжува со снимањето на одлична музика, која се’ повеќе ја повеќе...
Omileni 3 Pesni Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. април 2022 (ОХРИДПРЕС) – Димче Китрозоски- Китроз е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Во неговото семејство музиката е лепакот кој повеќе...