Избори 2021

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. мај 2021 (ОХРИДПРЕС) – Охрид во моментов е на околу пет месеци од локалните избори, за кои претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери првично најави дека ќе повеќе...
Избор Избори 2021 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 28. април 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во општина Охрид е формиран Иницијативен одбор за подготовка и поднесување на листа на независни кандидати за членови на Советот на општина Охрид на повеќе...