Избори 2021

Избор Избори 2021 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Независната листа „Охрид има План Б“ ја објави листата со советници за локалните избори во Охрид кои ќе се одржат на 17-ти октомври 2021 година. 1. повеќе...
Избор Избори 2021 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова на Македонија“ ја објавија листата на кандидати за членови на Советот на Општина Охрид. Носител е претседателот на повеќе...
Избор Избори 2021 Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 11. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Вечерва на полноќ истекува рокот до кој можат да се поднесуваат кандидатурите за учество на локалните избори закажани за 17-ти октомври. Граѓаните повеќе...
Избор Избори 2021 Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Централниот регистар на Република Македонија ќе работи со продолжено работно време за поднесување на пријави за претстојните локални избори 2021 повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Учесниците на локалните избори во Охрид, закажани за 17-ти октомври, излегоа со сочуство до семејствата на настраданите во вчерашниот пожар во повеќе...
Избор Избори 2021 Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 9. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – До вечерва на полноќ граѓаните ќе можат да ги проверат своите податоци за Избирачкиот список, а до сабота, 11-ти септември на полноќ се поднесуваат повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – Учесниците на локалните избори во Охрид, закажани за 17-ти октомври, испратија честитки до граѓаните по повод Денот на независноста на Република повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 6. септември 2021 (ОХРИДПРЕС) – До четврток на полноќ граѓаните ќе можат да ги проверат своите податоци за Избирачкиот список, а до сабота, 11-ти септември на полноќ се поднесуваат повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Општина Дебрца ТОП ВЕСТИ
Скопје/Белчишта, 31. август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Игор Крцоски е кандидатот на СДСМ за градоначалник на Општина Дебрца на локалните избори кои ќе се одржат на 17-ти октомври 2021 година, повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Избори 2021 Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид/Белчишта, 31. август 2021 (ОХРИДПРЕС) – Истече рокот за собирање потписи за поднесување независна советничка листа или кандидат за градоначалник на претстојните локални избори, кои ќе повеќе...