Ретки болести 2022

Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Видни професори и експерти, денеска и утре ќе го споделат своето искуство, но и ќе укажат дека генетското советување е од суштинско значење во повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Викендов Охрид ќе биде домаќин на Вториот Балкански состанок за пациенти и експерти за Алпорт синдром, кој ќе се одржи во хотел „Силекс“. Видни повеќе...
Здравје Избор Македонија Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 21. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Дури 14 години талкање по болничките ходници и’ биле потребни на Гордана Лолеска од Охрид за да дознае дека нејзиниот син има Алпортов синдром. повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Викендов Охрид ќе биде домаќин на Вториот Балкански состанок за пациенти и експерти за Алпорт синдром, кој ќе се одржи во хотел „Силекс“. Видни повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Неуморниот активист Гордана Лолеска од Здружението „Ретко е да си редок“, денеска ја претстави Националната кампања „Ги Запознаваме Ретките Болести“ повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 2. септември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Неуморниот активист Гордана Лолеска од Здружението „Ретко е да си редок“ ќе ја претстави Националната кампања „Ги Запознаваме Ретките Болести“ на повеќе...
Здравје Избор Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. август 2022 (ОХРИДПРЕС) – „Хепар Центар“ од Битола, во соработка со Здружението за ретки болести „Ретко е да си редок“ од Охрид, денеска на Градскиот плоштад во Охрид, со почеток повеќе...
Здравје Избор Македонија Охрид Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. август 2022 (ОХРИДПРЕС) – „Хепар Центар“ од Битола, во соработка со Здружението за ретки болести „Ретко е да си редок“ од Охрид, во петок, на 5-ти август 2022 година, на Градскиот повеќе...
Избор Ретки болести 2022 Спорт Струга ТОП ВЕСТИ
Струга, 26. јули 2022 (ОХРИДПРЕС) – Под мотото „По врвиците на борбата за македонска државност“, а во чест на големиот празник Илинден, како израз на почит и сеќавање на револуционерната повеќе...
Здравје Избор Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 29. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Светот денес го одбележува 29-ти јуни, Меѓународниот ден за подигање на свесноста за лицата заболени од Склеродермија (Системска склероза). Да ги дознаеме повеќе...