Омилени 3 песни

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Младиот охридски пливачки херој Марко Пејчиноски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Александар Велески е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Велески во „Моите 3 омилени повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Младиот охридски музичар кој живее и работи во Германија Александар Петрески е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 14. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Наум Бабачев- Бабак, тренер во ГРК „Охрид“ е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Бабачев повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатата пејачка, која работи и како контролор на летање на аеродромот во Скопје, Наташа Крстевска- Miyatta е денешен гостин во рубриката „Моите 3 повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Младата и талентирана пејачка од новата генерација на македонската музичка сцена Лара Иванова е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Професорот по физичко и здравствено образование, професионален тренер по атлетика Златко Пуцоски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Професорот по македонски јазик и литература во ОУТУ „Ванчо Питошески“ – Охрид Перчо Божиноски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 6. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Пожарникарот Митко Стрезовски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Стрезовски во „Моите 3 повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Бербер Неат Алим- Шогун е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Шогун во „Моите 3 омилени повеќе...