Омилени 3 песни

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 2. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Д-р Христијан Ласовски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Ласовски, во „Моите 3 омилени повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 1. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Димитар Јовчески од Papas Food Ohrid е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Јовчески, во повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 31. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Пица мајсторот од светски калибар Дејанчо Трајанов- Чеде е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 30. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Адвокатот Климчо Симоноски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Симоноски, во „Моите 3 повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Првиот човек на СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ Ристе Јанкоски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Пејачката со прекрасен глас Александра Јанева е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Јанева, повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 25. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Адвокатот Александар Петрески е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Петрески, во „Моите 3 повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Командирот на Територијалната противпожарна единица Охрид, Борко Јанкулоски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 20. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Dj Ербил Џемоски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Џемоски, во „Моите 3 омилени песни“ повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Гласот на Охрид, легендарната спикерка и радио водителка Леонора Чекреџи е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. повеќе...