Омилени 3 песни

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 18. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Ѓоко Наумовски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Музичкиот избор на Наумовски, или Џоле од МЕГА Продукција повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатата охридска пејачка Жармена Китрозоска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Нејзин музички избор во повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Младата пејачка Теа Трајковска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Нејзин музички избор во „Моите 3 омилени повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Бојан Стојковски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Негов музички избор во „Моите 3 омилени песни“ се повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 12. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Јордан Коцески е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Негов музички избор во „Моите 3 омилени песни“ се повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Филип Стојковски- Зизи е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Негов музички избор во „Моите 3 омилени песни“ се повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот охридски и македонски режисер Илија Пиперкоски е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Негов музички повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Адвокатот Александар Карали е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Негов музички избор во „Моите 3 омилени повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 6. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Виолета Цепенковска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. Заедно со нејзиниот Оливер ја потпишуваат над 10 повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Омилени 3 песни Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот активист за правата на лицата со ретки болести Гордана Лолеска е денешен гостин во рубриката „Моите 3 омилени песни“ на Супер радио и OhridPress. повеќе...