Трајни вредности

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ Трајни вредности
Охрид, 18. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Има нешто посебно во магијата на радиото, во можноста да раскажеш приказна, да пренесеш емоција, да создадеш нов свет и да допреш до луѓето само преку повеќе...