Спорт

Спорт
Охрид, 7. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Градоначалникот на Охрид, д-р Константин Георгиески и претседателот на кошаркарската федерација на Македонија, Перо Антиќ остварија средба, пришто изразија повеќе...
Избор Спорт ТОП ВЕСТИ
Охрид, 6. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Уште две нови засилувања и едно продолжување на договор во ГФК Охрид Лихнидос. Оливер Митрески и Оливер Дишлиевски се нови членови на охридскиот клуб. Голманот повеќе...