Охридски приказни

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Култура Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. јануари 2024 (ОХРИДПРЕС) – Со соодветна принтана публикација во која се поместени најинтересните моменти, фотографии и цитати од учесниците се заокружени „Охридските приказни“ во повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. мај 2023 (ОХРИДПРЕС) – Охрид, како еден посебен културен центар кој е со идеална позиција и обдарен од прирoдата со сите културно-историски и културни својства не прави горди, повеќе...
Забава Избор Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. мај 2023 (ОХРИДПРЕС) – Охрид, како еден посебен културен центар кој е со идеална позиција и обдарен од прирoдата со сите културно-историски и културни својства не прави горди, повеќе...
Избор Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. мај 2023 (ОХРИДПРЕС) – Продолжуваат „Охридските приказни“ во „Форт кафе“. Мајското издание е закажано за овој четврток со Михајло Филев. Со него ќе разговараме и за тоа каков повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 28. април 2023 (ОХРИДПРЕС) – Ви благодарам што сте дел од мојата приказна сите овие години, што ме поддржувате и што сме заедно, порача синоќа Јован Каланоски на забавата која се повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. април 2023 (ОХРИДПРЕС) – Живееме во најубавото место на светот. Многу сум среќен што Охрид чекори напред, што секојдневно го гледам се’ посветол и позитивен, вели Јован Каланоски повеќе...
Забава Избор Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 25. април 2023 (ОХРИДПРЕС) – Продолжуваат „Охридските приказни“ во „Форт кафе“. Априлското издание е закажано за овој четврток со дипломираниот кинезитерапевт Јован Каланоски. Со повеќе...
Забава Избор Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – Секаде патувам, но се враќам тука, затоа што Охрид за мене е катче и бисер, порача синоќа Сузана Наумоска на забавата која се одржа како дел од повеќе...
Забава Избор Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – За мене Охрид е мојот дом, мојата радост, среќа, мојот живот. Градот си има свој печат, свое значење… Авантуризмот, хедонизмот во Охрид, можат да го повеќе...
Забава Охридски приказни
Охрид, 20. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – Овој март, месецот на жената, посебно издание на „Охридските приказни“ во „Форт кафе“. Продолжува во четврток со Сузана Наумоска – жена во повеќе...