Охридски приказни

Избор Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – Синоќа во охридското „Форт Кафе“ се одржа првото мартовско издание на популарните „Охридски приказни“ со Проф. д-р Устијана Речкоска – Шикоска. повеќе...
Забава Избор Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е бисер, место кое инспирира и кое со својот мир е совршен простор за научно истражувачка работа, вели Проф. д-р Устијана Речкоска – Шикоска повеќе...
Забава Избор Охрид Охридски приказни
Охрид, 13. март 2023 (ОХРИДПРЕС) – Овој март, месецот на жената, посебно издание на „Охридските приказни“ во „Форт кафе“. Продолжува во четврток со Проф. д-р Устијана Речкоска – повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Култура Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Синоќа во охридското „Форт Кафе“ се одржа второто февруарско издание на популарните „Охридски приказни“, овој пат со поетот Славе Ѓорго Димоски. Се повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Охрид има временска длабочина и има временска иднина, вели Ѓорго Димоски во интервјуто кое е дел од февруарското издание на „Охридските приказни“ во повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 20. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Новото издание на популарните „Охридски приказни“ во охридското „Форт Кафе“, продолжува во четврток со поетот Славе Ѓорго Димоски. – Охрид има повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Синоќа во охридското „Форт Кафе“ се одржа првото февруарско издание на популарните „Охридски приказни“, овој пат со Ѓоко Симјаноски, филмски хроничар повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Култура Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е сам по себе природна убавина. За да се живее во него, треба огромна љубов. За жал, во последните години, ние повеќе земаме, отколку што му повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 6. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Новото издание на популарните „Охридски приказни“ во супер амбиентот на „Форт Кафе“, продолжува со филмскиот хроничар и сликар Ѓоко Симјаноски. – повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. декември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Синоќа во охридското „Форт Кафе“ се одржа ново продолжение на декемвриското издание на популарните „Охридски приказни“, овој пат со Јовица повеќе...