Охридски приказни

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. декември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Целиот свој живот сум го поминал тука, сум основал семејство и понатаму планирам да живеам тука. Охрид ја има својата убавина со векови и секогаш ќе повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. декеври 2022 (ОХРИДПРЕС) – Декемвриското издание на популарните „Охридски приказни“ во супер амбиентот на „Форт Кафе“, продолжува со Јовица Каралиевски, охридски продуцент, повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. декември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Концептот „Охридски приказни“ е прекрасен и посакувам да продолжат вакви и слични настани, порача синоќа во охридското „Форт Кафе“ Владо Пупиноски, повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. декември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Охрид за мене од секогаш значел голема емоција. Уште од мало дете, јас премногу сум го сакал, вели Владо Пупиноски, кој е дел од „Охридските повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. декември 2022 (ОХРИДПРЕС) – И овој декември продолжуваат „Охридските приказни“ во „Форт Кафе“, овој четврток со Владо Пупиноски, охридската музичка приказна. Потекнува од познато повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 25. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Сум зборувал пред многу авторитети и не ми било тешко, меѓутоа кога зборувам пред авторитети кои ми се на срце и на душа, навистина чувствувам малку и повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Историчарот секогаш започнува од минатото и за него најинтересен е градот во кој живее – за мене Охрид, но погледнат низ очите на минатото, вели повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 21. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Ноемврското издание на „Охридските приказни“ во „Форт Кафе“, по интервјуата со првиот човек на Супер радио Сашо Митан и градоначалникот на Охрид д-р повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Охрид како град има пребогата историја, што се потврдува со првите човечки знаци на организиран живот уште пред 7.000 години. Охрид за мене е преубаво повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Охридски приказни ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Охрид како град има пребогата историја, што се потврдува со првите човечки знаци на организиран живот уште пред 7.000 години. Охрид за мене е најубаво повеќе...