Коментар на денот

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Коментар на денот Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – Коментарот на денот доаѓа на објавата на Facebook профилот на OhridPress на веста за Светскиот Ден на водите и прашањето дали го чуваме ли доволно нашиот повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Коментар на денот Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 18. февруари 2024 (ОХРИДПРЕС) – Коментарот на денот доаѓа на објавата на Facebook профилот на OhridPress на веста со пренесената изјава на директорот на јавното претпријатие за повеќе...
Забава Избор Коментар на денот Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. февруари 2023 (ОХРИДПРЕС) – Коментарот на денот доаѓа на објавата на Facebook на порталот news1.mk за репликата на Месечината, која се гради во Дубаи, проект вреден пет милијарди повеќе...