Здравје

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 8. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 1.562 тестирања, при што се регистрирани 316 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 8. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Доколку биде усвоен предлогот полицискиот час ќе трае во период од две недели и тоа секој ден независно дали е работен ден или викенд. Засега други рестриктивни повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 8. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 517 пациенти позитивни и суспектни на повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 8. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 64 прекршоци за неносење повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 7. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 2.259 тестирања, при што се регистрирани 333 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Пристигнаа уште 9 контејнери со што капацитетот на модуларната болница се зголеми на вкупно 55 легла, објавија на официјалната Facebook страна на ЈЗУ Општа повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 7. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците во земјава се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. Од повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 7. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – На аеродромот во Скопје денеска околу 14:00 часот треба да пристигне пратката од руската вакцина Спутник V. Вакцините ќе ги пречекаат министерот за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 6. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа се направени 3.701 тестирања, при што се регистрирани 722 нови случаи на COVID-19, информираат од Министерството за повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 6. март 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 492 пациенти позитивни и суспектни на повеќе...