Здравје

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 20. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 17.06. до 19.06.2022 година), направени се 1.972 тестови, при што се регистрирани 81 нови случаи на Covid-19, повеќе...
Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 20. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Од Центарот за физикална терапија „Валео“ од Охрид информираат за тековната акција во рамките на која, само овој четврток, 23-ти јуни 2022 година, повеќе...
Здравје Избор Општина Дебрца ТОП ВЕСТИ
Белчишта, 20. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Екипи на Центарот за јавно здравје од Охрид, денеска ќе спроведат теристичка (од земја) дезинсекција со цел уништување на комарците на подрачјето на општина повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 772 тестови, при што се регистрирани 72 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...
Здравје Избор Општина Дебрца ТОП ВЕСТИ
Белчишта, 17. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Екипи на Центарот за јавно здравје од Охрид, во понеделник, на 20-ти јуни 2022 година, ќе спроведат теристичка (од земја ) дезинсекција со цел повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 14. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 24 часа, направени се 983 тестови, при што се регистрирани 66 нови случаи на Covid-19, информираат од Министерството за здравство повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 13. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на последните 3 дена (од 10.06. до 12.06.2022 година), направени се 1.640 тестови, при што се регистрирани 69 нови случаи на Covid-19, повеќе...
Здравје Избор Локална самоуправа Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Од Општина Охрид ги известуваат граѓаните кои одгледуваат пчели на подрачјето на Општина Охрид дека во четврток, на 16-ти јуни 2022 година ќе се спроведе повеќе...
Здравје Избор Ретки болести 2022 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Светот денес го одбележува Меѓународниот ден за подигање на свесноста за лицата заболени од Албинизам. Да ги дознаеме предизвиците и проблемите со кои се повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јуни 2022 (ОХРИДПРЕС) – Специјализираната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ од Охрид, започна со примена на нова метода „Артроскопска хирургија на рамен зглоб“. повеќе...