Подај рака

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. мај 2024 (ОХРИДПРЕС) – Пред три седмици нашата мајка доби голем мозочен удар којшто направи сериозни животозагрозувачки компликации, порачаа од семејството на охриѓанката Ружица повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 30. април 2024 (ОХРИДПРЕС) – Охриѓани, но и граѓаните од целата држава и многу пошироко уште еднаш ја покажаа својата хуманост и сите заедно подадовме рака за помош на Петар кој има повеќе...
Избор Македонија Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 21. април 2024 (ОХРИДПРЕС) – Охриѓани уште еднаш имаат можност да ја покажат својата докажана хуманост и сите заедно да подадеме рака да му помогнеме на Петар кој има потреба од повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. април 2024 (ОХРИДПРЕС) – Сите заедно уште еднаш имаме можност да ја покажеме хуманоста и да и’ помогнеме на Дијана Трипуновска во нејзината борба со ретката болест. – повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 28. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – Охриѓани уште еднаш имаат можност да ја покажат својата докажана хуманост и сите заедно да подадеме рака да му помогнеме на Петар кој има потреба од повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Подај рака ТОП ВЕСТИ
Битола, 25. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – Во тешка сообраќајна незгода, 34-годишниот Томислав Ивановски од Битола се здоби со тешки повреди на пршлените на грбот и во моментов е парализиран во повеќе...
Избор Македонија Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Скопје, 18. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – Другари, собравме пари за третманот во Русија, веќе имам 6.000 евра, недостасуваат уште 3.000, вклучувајќи ги во нив и двете авионски карти, апелира Јоце повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Подај рака ТОП ВЕСТИ
Скопје, 17. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – Има 26 години, се вика Александар Планојевиќ боледува од канцер на лимфни жлезди и потребна е поголема сума на пари за да може да се лекува во Турција.  повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид Подај рака ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. март 2024 (ОХРИДПРЕС) – До редакцијата на OhridPress пристигна апел за помош на малата Светлана за чија операција, која е закажана за среда, 20-ти март 2024 година, се потребни повеќе...