Забава Избор КЕРИМ News

Контра вести на Супер радио – КЕРИМ News Vol.23 (ВИДЕО)

Охрид, 23. јули 2015 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице.

Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk.

Токму во делот со насмевките, Супер радио со почетокот на месец јули, па во текот на целото лето, ќе објавува „осврти“ на актуелните состојби во Охрид, Македонија и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим.

Транскрипт на „вестите“ во оригинал:

Јас мислам дека египетски се палмиве и навистина тие се скапи работи што навистина биле Албанци во Египет биле странци во Египет нуделе донација и донацијава беше успешна од граѓансково наше. Jас мислам дека палмиве нема да раѓет затоа што тие листопадни се нема да бидет заштитени затоа што идат едно време ниедно време што требит.. и тие ќе.. и тие би се @#!$%^& со тек на време ко ќе преродет.

Слушајте ги „вестите“ секој ден во 11:00, 13:00, 17:00, 01:00 и 05:00 часот на Супер радио. На OhridPress ќе имате и транскрипт од „вестите“, но и видео материјал. Сите вести ќе можете да ги погледнете ОВДЕ, но и на официјалните Facebook страни на Супер радио и OhridPress.

Лето 2015-то на Супер радио. Бидете со нас!!! (Крај)

@OhridPress - Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата на OhridPress значи дека се согласувате со условите за преземање, кои се објавени тука

Слични објави