Импресум

Интернет портал OhridPress

Младинска Мрежа М19 Охрид

ул. „Македонски просветители“ бр. 38 локал 10

6000 Охрид – Република Македонија

Сопственик:

Татјана Митаноска

Главен и одговорен уредник:

Даниела Спасиќ

Новинар:

Реџеп Селман

Интернет адреси: www.ohridpress.com.mk / www.ohridpress.mk

Контакт: contact@ohridpress.com.mk