Забава Избор Охрид
Охрид, 29. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Витаминка SUMMER TAXI“, од „Тамаро“ продолжуваат со супер-летните активности. И новиот проект е осмислен од креативниот тим на Супер […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 24. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Витаминка SUMMER TAXI“, од „Тамаро“ продолжуваат со супер-летните активности. И новиот проект е осмислен од креативниот тим на Супер […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 19. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Витаминка SUMMER TAXI“, од „Тамаро“ продолжуваат со супер-летните активности. И новиот проект е осмислен од креативниот тим на Супер […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 17. јули 2018 (OhridPress) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Златно Светско со Златен даб и Тамаро“ за следење на најинтересните моменти на Светското фудбалско првенство во Русија со […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 16. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Златно Светско со Златен даб и Тамаро“ за следење на најинтересните моменти на Светското фудбалско првенство во Русија со […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 15. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – Со заедничкото следење и голема забава, која се одржа на платото пред големиот маркет на „Тамаро“ во склоп на фабриката „Братство“, заврши новиот заеднички проект „Златно Светско со Златен даб“ на „Тамаро“ и Златен даб. Тимот на Супер радио во проширен состав, предводен од Жанко ЗШ Голабоски, Јане, Даниела, […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 14. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Златно Светско со Златен даб и Тамаро“ за следење на најинтересните моменти на Светското фудбалско првенство во Русија со […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 13. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – Деновиве низ охридските улици е вистинска атракција посебно брендираното „Витаминка“ возило, кои е дел од најновиот проект на охридските „Тамаро“ маркети и Супер радио – летното „Витаминка“ такси. Проектот кој ќе внесе вистинска свежина во делот на забавата ова лето во Охрид ќе трае во текот на месеците јули […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 12. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – Многу награди за најмладите, игри и супер музика денес на плажата НЕМО, како дел од новиот мега-проект на охридските „Тамаро“ маркети и Супер радио, кој ќе внесе вистинска свежина во делот на забавата ова лето во Охрид – летното „Витаминка“ такси. Проектот ќе трае во текот на месеците јули […]Прочитај повеќе
Забава Избор Охрид
Охрид, 12. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – И ова лето, како и сите до сега, ќе биде исполнето со одлични проекти на охридските „Тамаро“ маркети во соработка со Супер радио и најголемите македонски компании. Покрај веќе актуелниот „Златно Светско со Златен даб и Тамаро“ за следење на најинтересните моменти на Светското фудбалско првенство во Русија со […]Прочитај повеќе