Избор Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 15. февруари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. февруари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. февруари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 14. јануари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор од Уредникот Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јануари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. јануари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор од Уредникот Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 22. декември 2018 (ОХРИДРЕС) – На десетина дена до највеселата ноќ, Охрид полека се подготвува за туристичкиот бран кој се очекува од средината на идната недела. Гостите од Албанија, Грција, Италија, Србија, заедно со домашните гости веќе ги резервираа најголемиот дел од капацитетите и се очекува да имаме солидна исполнетост за празниците. Денес охриѓани, […]Прочитај повеќе
Охрид Охрид денес, ФОТО приказна ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. ноември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Избор од Уредникот Охрид Охрид денес, ФОТО приказна
Охрид, 22. ноември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе
Охрид Охрид денес, ФОТО приказна
Охрид, 20. ноември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Охрид е град со безвремена убавина и огромна душа да ги прими намерниците од целиот свет кои се неми сведоци на неговата големина. Во рамките на новата рубрика на OhridPress и Супер радио ќе објавуваме дневни фотографии од Охрид на неколку фотографи, кои дел професионално, а дел од чиста љубов кон градот, секојдневно […]Прочитај повеќе