Забава КЕРИМ News

Контра вести на Супер радио – Охридски/Ohridski КЕРИМ News Vol. 202 (ВИДЕО)

Охрид, 13. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице.

Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk.

Токму во делот со насмевките, Супер радио објавува „осврти“ на актуелните состојби во Охрид, Македонија и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим.

Транскрипт на КЕРИМ News „вестите“ во оригинал:

– Па видите, таа од Кичево шо е навистина во Унијава на млади сили би била најдобра дџ-ка во охридскиот стимулс. Во стилот нејзин јас мислам, сигурен сум дека е најдобра и подобра ќе бидит обучена што навистина во академијата нејзина е најдобра и нема потреба да се плаши од никој, зато што сме биле и ќе останиме ние младите…

Слушајте ги охридските/ohridskite „вести“ во КЕРИМ News, секој ден во 09:00, 13:00, 17:00, 01:00 и 05:00 часот на Супер радио. На OhridPress имате и транскрипт од „вестите“, но и видео материјал. Сите вести ќе можете да ги погледнете ОВДЕ, но и на официјалните Facebook страни на Супер радио и OhridPress. (Крај).

@OhridPress - Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата на OhridPress значи дека се согласувате со условите за преземање, кои се објавени тука