afterworkcorner

АfterWork забава со Filip и Marko во Corner Bistro

Охрид, 21. април 2017 (ОХРИДПРЕС) – Одлична музика во пријатен амбиент ќе ја карактеризира денешната Аfter Work забава во Corner Bistro, лоцирана на почетокот на чаршијата.

Забавата е со почеток во 16:00 часот.

Денеска за музиката ќе бидат задолжени музичарите Filip и Marko.

Воедно, секој последен работен ден од неделата, од Corner Bistro организираат различна тематска забава за нивните клиенти и посетители. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива